INSTITUT ZA ONKOLOGIJU VOJVODINE
Sremska Kamenica
Telefon: +381 (0)21 480 5500
Faks:
+381 (0)21 6613 741
Elektronska pošta:
info@onk.ns.ac.rs
STRANA Pacijenti i javnost: Obaveštenja
  Prijem pacijenata Zakazivanje Radno vreme Raspored organizacionih jedinicaPublikacije Savetovanje i podrška Uputstva Pitajte lekara Prava pacijenata Programi Ministarstva zdravlja Davanje informacija od javnog značaja Anketa

OBAVEŠTENJA

AKTUELNA

14.01.2021, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Informacije o COVID-19 vakcinaciji onkoloških pacijenata pročitajte ovde

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

23.11.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Obaveštavamo pacijente da sve službe Instituta za onkologiju rade u redovnom režimu rada (dijagnostika, zračna terapija, hemioterapija, onkološke operacije). U ovom trenutku otkazuju se samo rutinske godišnje kontrole u specijalističkim ambulantama i operativni zahvati zbog ne onkoloških stanja.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

15.06.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Obaveštavamo pacijente da info linije IOV (021) 4805483 i (021) 4805484 nisu više u funkciji, jer Institut i sve njegove službe rade u redovnom režimu pružanja svih usluga.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

14.05.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Obaveštavamo pacijente da je radno vreme info linija IOV (021) 4805483 i (021) 4805484 od 08:00 do 12:00h.
Obaveštavamo pacijente da od 15.05.2020. Institut i sve njegove službe rade u redovnom režimu pružanja svih usluga.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

11.05.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Dolaziti na termin zakazanog pregleda strogo poštujući satnicu dobijenu prilikom zakazivanja. Dovoljno je doći 10 minuta pre termina zakazanog pregleda.
Pacijenti će se primati strogo prema terminima pregleda Pratnja pacijenata se neće puštati u prostor Instituta osim u slučajevima kada je neophodna zbog stanja pacijenta.
Na zakazane preglede u Endoskopskom kabinetu, gastroskopija i kolonospija, neophodno je 72h pre prijema u Domu zdravlja uraditi COVID test i rezultat poneti sa sobom na pregled na Institut kao sastavni deo medicinske dokumentacije.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

23.04.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

ZObaveštavamo vas da je neophodno da svi onkološki pacijenti pre započinjanja lečenja (operativnog, hemioterapije, radioterapije) na Institutu za onkologiju Vojvodine, urade test na COVID-19 i da isti bude negativan. Obavezno je nalaz testa poneti sa sobom uz svu ostalu zahtevanu medicinsku dokumentaciju prilikom dolaska na zakazani prijem na Institut za onkologiju Vojvodine. Za testiranje, pacijenti se obraćaju nadležnom domu zdravlja.
U prilogu se nalazi Zaključak Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, sa pomenutim protokolom.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

15.04.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Zbog pandemije COVID-19 i vanredne situacije u cilju bezbednosti pacijenata, zaposlenih i bržeg i efikasnijeg rada, omogućavamo vam konsultacije i slanje Izveštaja lekara specijaliste odgovarajuće specijalističke ambulante elektronskim putem. U poruci kojom nam se obraćate potrebno je dostaviti skeniran uput za Institut za onkologiju Vojvodine,skeniranu zdravstvenu knjižicu, relevantnu medicinsku dokumentaciju, adresu prebivališta i JMBG. U poruci elektronske pošte MORA da se dostavi saglasnost sledećeg sadržaja: Ja, Vaše ime i prezime, sam saglasan da se na adresu elektronske pošte sa koje sam poslao svoju medicinsku dokumentaciju dostavi Izveštaj lekara specijaliste u elektronskom formatu. U slučaju da je pacijent lečen u IOV potrebno je dostaviti samo skeniran uput (ako je postojeći uput stariji od 6 meseci) jer je sva ostala dokumentacija već u informacionom sistemu IOV. U slučaju da je pacijent prvi put dolazi na pregled u jednu od speciijalističkih ambulanti pored obaveznog skeniranog uputa potrebno je dostaviti i skeniranu medicinsku dokumentaciju.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

06.04.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Zbog pandemije COVID-19 i vanredne situacije Institut za onkologiju Vojvodine od 13.4.2020. uvodi elektronske Onkološke komisije (konzilijume) a sve u cilju bezbednosti pacijenata, zaposlenih i bržeg i efikasnijeg rada.
Pacijenti će se prijaviti na Onkološku komisiju putem elektronske pošte na adresu navedenu u nastavku dopisa.
U poruci elektronske pošte za izabranu Onkološku komisiju potrebno je dostaviti skeniran uput za Onkološku komisiju na Institutu za onkologiju Vojvodine, relevantnu medicinsku dokumentaciju, adresu prebivališta i JMBG. U poruci elektronske pošte MORA da se dostavi saglasnost sledećeg sadržaja: Ja, Vaše ime i prezime, sam saglasan da se na adresu elektronske pošte sa koje sam poslao svoju medicinsku dokumentaciju dostavi Izveštaj onkološke komisije u elektronskom formatu. U slučaju da je pacijent lečen u IOV potrebno je dostaviti samo skeniran uput jer je sva ostala dokumentacija već u informacionom sistemu IOV. U slučaju da je pacijent iz drugih zdravstvenih ustanova sa teritorije AP Vojvodine pored skeniranog uputa potrebno je dostaviti i skeniranu medicinsku dokumentaciju. Samo u slučajevima kada Onkološka komsija zahteva prisustvo pacijenta isti će biti obavešten putem elektronske pošte o terminu dolaska na IOV.
Odluka Onkološke komisije će se redovnom POŠTOM slati na adresu koju je pacijent naveo u elektronskoj pošti.
Onkološka komisija za ginekološke tumore: ok.ginekologija@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija za dojku: ok.dojka@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija za štitastu žlezdu: ok.stitasta@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija za debelo crevo: ok.debelocrevo@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija za limfome: ok.limfomi@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija maksilofacijalna: ok.maksilo@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija mekotkivna: ok.mekotkivna@onk.ns.ac.rs
Onkološka komisija za gastrointestinalne bolesti: ok.gastro@onk.ns.ac.rs

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

31.03.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Pacijenti mogu zvati svaki dan psihologa u periodu od 8:00č do 13:00č na telefon 021/4805486. Raspored rada psihologa na telefonu:
31.03.-03.04. Aleksandra Kovač
06.04.-10.04. Ivana Novakov
13.04.-17.04. Aleksandra Kovač
21.04.-24.04. Ivana Novakov.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

24.03.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Ukoliko pacijent dolazi na kontrolni pregled u cilju nastavka terapije, mora se OBAVEZNO prvo javiti Institutu za onkologiju Vojvodine na telefone 021 480 5483 i 021 480 5484 ili na adresu elektronske pošte info@onk.ns.ac.rs. Institut za onkologiju Vojvodine će kontaktirati svakog takvog pacijenta i obavestiti o terminu kontrolnog pregleda.
Molimo pacijente da ne dolaze bez prethodnog javljanja (kako je opisano u prethodnom delu ovog obaveštenja).

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

23.03.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE I JAVNOST

Molimo pacijente da ne dolaze lično po svoje nalaze imidžing dijagnostike (MR,CT) jer će nalaze dobiti poštom.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

18.03.2020, Institut za onkologiju Vojvodine
PREPORUKE za pacijente koji se nalaze na lečenju u Institutu za onkologiju Vojvodine tokom pandemije koronavirusom (COVID-19)

Ako ste zabrinuti zbog simptoma koronavirusa (kašalj, nedostatak daha, otežano disanje ili visoka temperatura) nemojte dolaziti na Institut za onkologiju Vojvodine, a pre posete kontaktirajte telefonom svog lekara opšte prakse ili lekara Instituta za onkologiju Vojvodine.
Ako ste na onkološkom lečenju, posebno vodite računa da se zaštitite od koronavirusa. Očekujemo da će uskoro doći do širenja virusa u populaciji.
Onkološko lečenje može da oslabi imunološki sistem. Zbog toga biste trebali voditi posebnu pažnju da sprečite infekciju. Koronavirus izaziva slične simptome kao i mnoge druge infekcije, kao što je grip.
Ako ste onkološki pacijent i u toku je onkološko lečenje (hemioterapija ili radioterapija), nastavljate sa lečenjem, osim ako :
1. niste kontaktirani od strane Instituta za onkologiju Vojvodine da je terapija otkazana ili da ste preraspoređeni za novi termin.
2. ste imali „bliski kontakt“ sa osobom za koju znate da je obolela od koronavirusa (COVID-19), pozovite Institut za javno zdravlje Vojvodine na telefonske brojeve 064/8028-894, 064/8028-895, 064/802-88-96 prvo za savet pre nego što posetite Institut.
Da biste smanjili mogućnost širenja infekcije:
1. Pravilno i često perite ruke kako biste zaustavili širenje virusa poput koronavirusa.
2. Ne dirajte lice nečistim rukama, ako kijate ili kašljete koristite papirne maramice koje nakon korišćenja odmah bacite.
3. Izbegavajte javni prevoz prilikom dolaska na Institut za onkologiju Vojvodine, ako dolazite na lečenje na ovaj način nosite masku ili šal preko usta.
4. Na lečenje dolazite u zakazanom terminu i javite se osoblju koje dežura na ulazu u Institut.
5. Razmislite o tome kako možete izbeći gužve u zatvorenom prostoru (ujedno i na Institutu), držite rastojanje u odnosu na druge pacijente. U poslepodnevnim satima ulaz na Institut je moguć samo kroz hitan prijem u suterenu zgrade.
6. Izbegavajte kontakt sa svima koji su bolesni sa kašljem ili poteškoćama u disanju.
7. Redovno čistite i dezinfikujte često dodirivane predmete i površine, redovno provetravajte prostorije u kojima boravite.
8. Ako ste bolesni ili su vaši ukućani bolesni, izolujte se, minimizirajte kontakt sa drugima, posebno onima koji imaju hronična medicinska stanja, ili su stariji ili trudni. Telefonirajte svom lekaru ako imate simptome koronavirusa i ako ste zabrinuti.
Budite u toku, pratite informacije na zvaničnom sajtu www.covid19.rs i na našem sajtu.

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

31.05.2019, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE I JAVNOST

U okviru "Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije – dodatno finasiranje" na Institutu za onkologiju Vojvodine su u toku građevinski radovi na obnavljanju tri bunkera za potrebe realizacije nabavke i instalacije dva linearna akceleratora i jednog CT simulatora sa pratećom opremom za radioterapiju.
Molimo Vas za razumevanje i za poštovanje pravila kretanja i prilaska Službi poliklinike, Centru za imidžing dijagnostiku i aparatu za zračnu terapiju Versa HD1 u okviru Odseka za visokovoltažnu terapiju, Klinike za radiološku terapiju.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, zaposleni Instituta za onkologiju Vojvodine će Vam pružiti neophodne odgovore i uputiti Vas do mesta pružanja zdravstvene usluge.

Hvala na razumevanju!

Uprava Instituta za onkologiju Vojvodine

20.05.2019, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE da je aparat PET/CT u redovnoj kliničkoj upotrebi

Poštovani,
od ponedeljka 20.05.2019. aparat PET/CT je u redovnoj kliničkoj upotrebi.

Institut za onkologiju Vojvodine

19.11.2018, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE o upućivanju pacijenata na dijagnostičke usluge iz oblasti nuklearne medicine – scintigrafije celoga tela sa I-131 WBS, scintigrafije celoga tela sa I-131 MIBG, scintigrafije sa SSTR somatostatinskim analozima – octreo ili tectrotyde WBS, i terapijske usluge iz oblasti nuklearne medicine - radiojodne terapije benignih oboljenja u Dnevnoj bolnici nuklearne medicine Instituta za onkologiju Vojvodine (IOV) od strane zdravstvenih ustanova primarnog, sekundarnog i tercijarnog nivoa

Poštovani,
od 19.11.2018. godine na Institutu za onkologiju Vojvodine počinje sa radom Dnevna bolnica nuklearne medicine u kojoj se pružaju:
- dijagnostičke usluge: scintigrafije celoga tela sa I-131 WBS, scintigrafije celoga tela sa I-131 MIBG, scintigrafije sa SSTR somatostatinskim analozima –octreo ili tectrotyde WBS
- terapijske usluge: radiojodne terapije benignih oboljenja.
Molimo vas da pacijentima kojima je indikovana jedna od gore navedenih nuklearno medicinskih usluga izdate Uput za Dnevnu bolnicu nuklearne medicine - Uput za stacionarno lečenje, obrazac OZ – 3. Za ostale dijagnostičke sicntigrafije (van navedenih) pacijentima se izdaje Uput za ambulantno specijalstički pregled, obrazac OZ-2.
Institut za onkologiju Vojvodine neće primati pacijente na gore navedene zakazane nuklearno medicinske usluge bez navedenog uputa.
S obzirom da je za svaku dijagnostičku scintigrafiju neophodna priprema za pacijente, kao i priprema doze radiofarmaka za snimanje, dijagnostičke scintigrafije se i dalje zakazaju samo na Institutu za onkologiju Vojvodine svakim radnim danom od 11.30-13.30 časova, bilo lično na prijemnom šalteru, telefonskim putem na 021/ 480 5580 ili 021/ 480 5589 u Centru za nuklearnu medicinu ili elektronskim putem na internet stranici zakazivanje.
Link na stranicu sa obaveštenjima postoji i na naslovnoj web stranici Instituta na adresi:
- www.onk.ns.ac.rs/cir-obavestenja.htm (ćirilica), ili
- www.onk.ns.ac.rs/obavestenja.htm (latinica)
Elektronsko zakazivanje isključivo prvih pregleda u ambulanti za štitastu žlezdu je i dalje po istom principu preko portala MojDoktor.

Institut za onkologiju Vojvodine

22.10.2018, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE

Poštovani,
od 22.10.2018. godine na Institutu za onkologiju Vojvodine je počela sa radom Dnevna bolnica rehabilitacije u kojoj se pružaju:
- rehabilitacione usluge onkološkim pacijentima
- dijagnostička usluga elektromioneurografija (EMNG) prema indikaciji lekara specijaliste.
Zakazivanje za rehabilitacione usluge je korišćenjem programa Moj doktor.
Molimo vas da pacijentima kojima je indikovana rehabilitaciona usluga ili dijagnostička usluga izdate Uput za Dnevnu bolnicu rehabilitacije - Uput za stacionarno lečenje, obrazac OZ – 3. Institut za onkologiju Vojvodine neće primati pacijente na zakazane rehabilitacione usluge i dijagnostičku proceduru (EMNG) bez navedenog uputa.
Elektronsko zakazivanje isključivo prvih pregleda u ambulanti Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je po istom principu

Institut za onkologiju Vojvodine

31.05.2018, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE I JAVNOST

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da je na aparatu za magnetnu rezonancu, Siemens TIM Trio 3T, ustanovljen povećan gubitak helijuma usled smanjene efikasnosti hladne glave magneta, što dovodi do porasta temperature u samom kriostatu magneta a to prouzrokuje gubitak tečnog helijuma. S obzirom na zakazane servisne aktivnosti aparat je od 04.06.2018. godine do daljnjeg van kliničke upotrebe. Iz gore navedenih razloga svi pacijenti zakazani za uslugu MR dijagnostike od 04. do 08.06.2018. godine otkazuju a dalje otkazivanje će biti u skladu sa servisnim aktivnostima.
O ponovnom stavljanju aparata u kliničku upotrebu bićete blagovremeno obavešteni.

Institut za onkologiju Vojvodine

21.05.2018, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE PACIJENTIMA

Poštovani pacijenti,
molimo Vas da ukoliko imate zakazane dijagnostičke procedure KOLONOSKOPIJU i GASTROSKOPIJU, obavezno pročitate Uputstvo za pripremu pacijenata za kolonoskopiju i gastroskopiju. Ukoliko ne obavite pripremu po Uputstvu, dijagnostička procedura se ne može uraditi.
Hvala na razumevanju.

Institut za onkologiju Vojvodine

28.02.2018, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE DOBAVLJAČIMA

Poštovani,
molimo Vas da fakture za isporučenu robu, usluge i radove, izdate počev od 1. marta 2018. godine, dostavljate u svemu u skladu sa Zakonom o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama ("Službeni glasnik RS", br. 119/2012, 68/2015 i 113/2017)

Institut za onkologiju Vojvodine

12.01.2018, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE o početku rada Dnevne bolnice - dnevna hirurgija i Dnevne bolnice - internističke grane

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da su u Institutu za onkologiju Vojvodine od 01.01.2018. godine počele sa radom Dnevna bolnica - dnevna hirurgija i Dnevna bolnica - internističke grane.
Radi pružanja zdravstvenih usluga u navedenim Dnevnim bolnicama Instituta, zdravstvene ustanove na primarnom nivou treba da pacijentima izdaju upute za Dnevnu bolnicu hiruršku, odnosno Dnevnu bolnicu internističkih grana.

Hvala na saradnji,
Institut za onkologiju Vojvodine

25.07.2017, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE o upućivanju pacijenata na ONKOLOŠKE KOMISIJE Instituta za onkologiju Vojvodine (IOV) od strane zdravstvenih ustanova primarnog, sekundarnog i tercijarnog nivoa

Poštovani,
Na onkološkoj komisiji multidisciplinarni tim Instituta donosi odluku o dijagnostičko-terapijskom algoritmu lečenja onkološkog pacijenta.
Da bi pacijent bio zakazan na jednu od Onkoloških komisija na IOV neophodno je da ima nalaze u skladu sa protokolima i vodičima za minimum obrade za odgovarajuću onkološku komisiju kao i patološko-histološki nalaz kojim se potvrđuje malignitet.
Ukoliko u toku primene terapije, nakon donešene odluke na Onkološkoj komisiji, dođe do komplikacija ili potrebe za konsultacijom, pacijent se upućuje lekaru specijalisti u nadležnoj zdravstvenoj ustanovi, a samo u slučaju hitnosti lekaru specijalisti u specijalističku ambulantu IOV.
Za pacijente južnobačkog okruga za koje je IOV i sekundarna i tercijarna zdravstvena ustanova, Onkološku komisiju indikuje lekar specijalista za pacijente koji imaju patohistološki verifikovanu malignu bolest i imaju potrebu da se na Onkološkoj Komisiji donese plan započinjanja onkološkog tretmana. Na Onkološku Komisiju je potrebno doneti kompletnu medicinsku dokumentaciju i nalaze prema izveštaju lekara specijaliste. Izabrani lekar na osnovu izveštaja lekara specijaliste korišćenjem programa Moj doktor zakazuje Onkološku komisiju.
Za pacijente van južnobačkog okruga na teritoriji Vojvodine, Onkološku komisiju indikuje i zakazuje lekar specijalista – onkolog zdravstvene ustanove sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite korišćenjem programa Moj doktor.

Molimo Vas da poštujete smernice za zakazivanje pacijenata za jednu od Onkoloških komsisija na IOV kako bi svi onkološki pacijenti sa teritorije AP Vojvodine imali podjednaku šansu da dobiju svoj plan lečenja i tako u optimalnom roku započeli preporučenu onkološku terapiju.
Ukoliko se termini za Onkološku Komsiju budu zloupotrebljavali i zakazivali pacijenti koji nemaju medicinsku indikaciju za Onkološku komisiju Institut će o tome obavestiti nadležne rukovodioce zdravstvenih ustanova.

Hvala na saradnji,
Institut za onkologiju Vojvodine

15.05.2017, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE I JAVNOST

Poštovani,
molimo Vas da se pridržavate sledećih preporuka:
- maksimalno koristite Upute sa terminom (IZIS)
- u otvorenim terminima ne zakazujete kontrolne preglede
- pridržavajte se Uputstava za minimum potrebne dijagnostike i nalaza, u skladu sa Protokolima i vodičima za dijagnostikovanje, lečenje i negu bolesnika (Nacionalni vodiči dobre kliničke prakse dostupni su na: http://www.zdravlje.gov.rs/showpage.php?id=145)
- POTREBNE NALAZE URADITI U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA PRIMARNOG, SEKUNDARNOG ILI PO INDIKACIJAMA TERCIJARNOG NIVOA

Prilog (važeći dokument, objavljen na portalu IZIS-a 15.05.2017. godine): „Novo Uputstvo za upućivanje pacijenata na IOV - 15.05.2017“

19.04.2017, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da je aparat za digitalnu mamografiju Hologic Selenia Dimensions u Institutu za onkologiju Vojvodine u kvaru zbog čega nismo u mogućnosti da pružamo zdravstvene usluge redovno zakazanim pacijentima.

Svi otkazani pacijenti u proteklom periodu zbog kvara aparata biće obavešteni o novom terminu pregleda čim se aparat dovede u klinički ispravno stanje.

04.04.2017, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštenje o načinu snimanja muskuloskeletne regije u Centru za imidžing dijagnostiku pročitajte ovde.

04.01.2017, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da je počeo sa radom aparat MR TRIO 3T na Institutu za onkologiju Vojvodine. Od srede, 04.01.2017. godine, oba aparata za MR dijagnostiku na Institutu su u kliničkoj upotrebi i usluge se pružaju pacijentima po redovnom rasporedu u dve smene. Svi pacijenti koji su u prethodnom periodu otkazani zbog kvara aparata biće pozvani kako bi im se zakazana usluga MR dijagnostike pružile u najkraćem roku.

O popravci uređaja za MR tomografiju MR TRIO 3T Institut za onkologiju Vojvodine je obavestio osnivača i sve nadležne zdravstvene institucije.


ARHIVA OBAVEŠTENJA

АRHIVA

29.12.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da zbog kvara jednog od dva uređaja za MR tmografiju Institut za onkologiju Vojvodine trenutno nije u mogućnosti da prima neophodnu medicinsku dokumentaciju radi zakazivanja pregleda za MR dijagnostiku ne okoloških pacijenata i onkoloških pacijenata koji treba da načine pregled dojki.

O kvaru uređaja za MR tomografiju MR TRIO 3T Institut za onkologiju Vojvodine je obavestio Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, Pokrajinski fond za zdravstveno osiguranje, Republički fond za zdravstveno osiguranje - Filijalu za južnobački okrug Novi Sad.

Institut za onkologiju Vojvodine će vas promptno obavestiti o nastavku primanja medicinske dokumetacije po dovođenju uređaja za MR tomografiju u funkcionalno stanje.

23.12.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da je aparat MR TRIO 3T u kvaru od četvrtka 22.12.2016. Pacijenti zakazani za zdravstvenu uslugu MR dijagnostike na aparatu MR TRIO 3T su otkazani. Nakon popravke aparata pacijenti će biti pozvani i usluge MR dijagnostike će im biti pružene.

O popravci uređaja za MR tomografiju MR TRIO 3T Institut za onkologiju Vojvodine je obavestio Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, Odsek za zdravstvenu inspekciju Novi Sad, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Filijalu za južnobački okrug Novi Sad.

Institut za onkologiju Vojvodine će vas promptno obavestiti o nastavku primanja.

24.11.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da je počeo sa radom aparat MR TRIO 3T na Institutu za onkologiju Vojvodine. Pošto kalem za dojku ne zadovoljava propisane standarde (trajna neispravnost i nemogućnost daljeg korišćenja) i dalje nismo u mogućnosti da primamo medicinsku dokumentaciju radi zakazivanja pregleda za MR dijagnostiku dojke.

O popravci uređaja za MR tomografiju MR TRIO 3T, kao i o neispravnosti kalema za dojku, Institut za onkologiju Vojvodine je obavestio Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Odsek za zdravstvenu inspekciju Novi Sad, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Filijalu za južnobački okrug Novi Sad i Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

Institut za onkologiju Vojvodine će vas promptno obavestiti o nastavku primanja.

10.11.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da je aparat za digitalnu mamografiju Hologic Selenia Dimensions u Institutu za onkologiju Vojvodine u funkcionalnom stanju i počinje sa radom dana 14.11.2016. godine.

Svi otkazani pacijenti u proteklom periodu zbog kvara aparata biće obavešteni o novom terminu pregleda.

29.09.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Obaveštavamo pacijente da zbog kvara jednog od dva uređaja za MR tomografiju, Institut za onkologiju Vojvodine trenutno nije u mogućnosti da prima neophodnu medicinsku dokumentaciju radi zakazivanja pregleda za MR dijagnostiku dojke, abdomena i muskuloskeletnog sistema degenerativnih i posttraumatskih lezija.

O kvaru uređaja za MR tomografiju Institut za onkologiju Vojvodine je obavestio Republički fond za zdravstveno osiguranje, Filijalu za južnobački okrug Novi Sad, i Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

Institut za onkologiju Vojvodine će vas promptno obavestiti o nastavku primanja medicinske dokumetacije po dovođenja uređaja za MR tomografiju u funkcionalno stanje.

16.09.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani,

1. zbog kvara digitalnog mamografa Institut za onkologiju Vojvodine nije u mogućnosti da izvršava mamografske preglede kao i da ne vrši zakazivanje pregleda,
2. zbog kvara jednog od dva uređaja za MR tomografiju Institut za onkologiju Vojvodine trenutno nije u mogućnosti da prima neophodnu medicinsku dokumentaciju radi zakazivanje pregleda za MR dijagnostiku dojke i abdomena.

Obaveštenje u celosti pročitajte ovde

19.08.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani,

Institut za onkologiju Vojvodine i gradska Uprava za zdravstvo u saradnji sa Ekumenskom humanitarnom organizacijom Vas pozivaju na predavanja čija su glavna tema prevencija malignih bolesti i rušenje mitova o raku. U okviru projekta imaćete priliku da u prijatnoj i interaktivnoj atmosferi učestvujete u predavanjima koja će voditi stručnjaci iz oblasti onkologije.

Više o predavanjima pročitajte ovde

16.08.2015, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST (PACIJENTE) I LEKARE

Institut za onkologiju Vojvodine za ambulantne pacijente pruža samo uslugu stres perfuzione scintigrafije miokarda sa fizičkim opterećenjem.

Obaveštenje u celosti pročitajte
ovde

02.08.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE I JAVNOST

Poštovani,

Institut za onkologiju Vojvodine je u cilju efikasnijeg rada i komunikacije sa pacijentima formirao "Call" centar za zakazivanje preko koga možete dobiti sve informacije vezane za zakazivanje MR, CT, mamografije i ultrazvuka svakog radnog dana od 08:00-14:00h na telefon 021 480 5600.

Nadamo se efikasnijem radu i Vašoj saradnji i razumevanju.

06.05.2016, Institut za onkologiju Vojvodine
OBAVEŠTENJE ZA PACIJENTE I JAVNOST

Poštovani,

Institut za onkologiju Vojvodine je u cilju efikasnijeg rada i komunikacije sa pacijentima uveo SMS obaveštavanje pacijenata putem mobilnih telefona za sve zakazane preglede i dijagnostičke procedure. U prvoj fazi SMS obaveštavanje je uvedeno u Centar za imidžing dijagnostiku (MR, CT, mamografija, ultrazvuk i PET/CT).

Ako ste prilikom Vaše posete Institutu dali podatak o Vašem broju mobilnog telefona, svaki put kada Vam se pregled ili dijagnostička procedura zakaže, informaciju o terminu (datum i vreme) ćete dobiti kao SMS poruku na mobilnom telefonu. Takođe, u slučaju da se iz bilo kog opravdanog razloga (na primer kvar aparata) Vaš zakazani termin otkaže, dobićete SMS poruku na mobilnom telefonu o otkazivanju termina. Kada se zakaže novi termin (to će se uraditi bez Vaše intervencije), informaciju o novom terminu (datum i vreme) ćete dobiti kao SMS poruku na mobilnom telefonu. Sedam dana pre pregleda ili dijagnostičke procedure dobićete ponovljenu SMS poruku kao podsetnik da imate zakazani pregled ili dijagnostičku proceduru.

U SMS poruci ćete videti broj mobilnog telefona pošiljaoca (Institut za onkologiju Vojvodine) ali napominjemo da taj broj ne možete koristiti za slanje SMS poruka ili poziva, jer se SMS poruke automatski generišu od strane informacionog sistema Instituta za onkologiju Vojvodine.

Nadamo se efikasnijem radu i Vašoj saradnji i razumevanju.

IN MEMORIAM
Prof. Umberto Veronezi

Osnivač OECI je preminuo 08.11.2016.

Objavljivanjem ovog
pisma se sećamo profesora Veronezija.
Poseta Viržini Manfroni, atašea za univerzitetsku, naučnu i institucionalnu saradnju ambasade Republike Francuske Institutu za onkologiju Vojvodine
Viržini Manfroni, ataše za univerzitetsku, naučnu i institucionalnu saradnju ambasade Republike Francuske posetila je 27.02.2015. Institut za onkologiju Vojvodine i pritom imala razgovore sa direktorom Instituta prof. dr Milošem Lučićem i saradnicima u vezi sa saradnjom Instituta i Odeljenja za saradnju i kulturno delovanje ambasade Republike Francuske.
Ginekološko odeljenje Klinike za operativnu onkologiju Instituta za onkologiju Vojvodine dobilo je novu opremu.
Novi histeroskop, histeroresetoskop, ginekološki laparoskopski stub, ukupne vrednosti 9.720.000 dinara, finansirani su preko Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.
"Nabavka savremene opreme za endoskopske i laparoskopske ginekološke procedure pomoći će, pre svega, mladim ženama kod lečenja rano otkrivenog raka grlića materice, gde se, prema poslednjoj statistici, oko 30 % operacija obavi kod žena mlađih od 35 godina", izjavila je Prim. dr Jelka Rajović, načelnica ginekološkog odeljenja Klinike za operativnu ginekologiju Instituta za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici... detaljnije

OSTALA OBAVEŠTENJA

Projekat "Značaj prevencije bolničkih infekcija kod pacijenata sa malignim bolestima"

U periodu od septembra do novembra 2022. godine u Institutu za onkologiju Vojvodine je uz podršku Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada realizovan projekat "Značaj prevencije bolničkih infekcija kod pacijenata sa malignim bolestima" u okviru kojeg je pacijentima podeljen edukativni materijal.Edukativni materijal možete pogledati klikom miša na slike sa strane teksta

  OBAVEŠTENJE

Medicinske sestre i lekari odeljenja hirurgije Instituta za onkologiju Vojvodine u saradnji sa folklornim udruženjem Veliko kolo u prevenciji karcinoma dojke.
 

Svetski Dan ginekološke onkologije
20. septembar 2019.


Udruženje za ginekološku onkologiju Srbije (UGOS) stoga sa svojim članstvom podržava Svetski dan ginekološke onkologije koje promiviše Evropsko Udruženje za ginekološku onkologiju (ESGO) i Evropska mreža za ginekološke kancere za pacijente (ENGAGe).Više o ovom danu pročitajte ovde

ili pogledajte na YouTube ovde


  XIII evropska nedelja prevencije raka grlića materice obeležiće se od 21. do 27. januara 2019. godine sa ciljem podizanja nivoa znanja i informisanosti o raku grlića materice i prevenciji raka.

Povodom ovog obeležavanja kao i promocije zdravlja Udruženje ginekologa onkologa Srbije (UGOS) poručuje:
"Poštovane dame,
neka Vam ova nedelja bude podsetnik da pomislite nekad na svoje zdravlje od silne brige za najbliže. Rak grlića materice je bolest koja se može sprečiti i rano otkriti, ali o tome odlučujete Vi. Razmislite kad kažete da nemate vremena za sebe."
 

OGLASNA TABLA

Odluke o prijemu u radni odnos:

28. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

24. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka da se ne vrši izbor za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

16. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar KIO) pročitajte ovde
Odluku (lekar KOO) pročitajte ovde
Odluku (radiološki tehničar) pročitajte ovde

14. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

14. novembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka da se ne vrši izbor za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

20. oktobar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka da se ne vrši izbor za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

05. oktobar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

04. oktobar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. oktobar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

06. septembar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

26. avgust 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. avgust 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar) pročitajte ovde
Odluku (sestra) pročitajte ovde

02. avgust 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

30. jun 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno/neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (na neodređeno vreme) pročitajte ovde
Odluku (na određeno vreme) pročitajte ovde

21. jun 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

14. jun 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

16. maj 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

12. maj 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

11. maj 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

27. april 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. april 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

24. mart 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. mart 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno/neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (na određeno vreme) pročitajte ovde
Odluku (na neodređeno vreme) pročitajte ovde

01. mart 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. februar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. februar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. januar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar) pročitajte ovde
Odluku (sestra) pročitajte ovde

10. januar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

04. januar 2022. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

10. decembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

22. novembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno/određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (sestra Služba poliklinike) pročitajte ovde
Odluku (sestre Klinike) pročitajte ovde

27. oktobar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

22. oktobar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

14. oktobar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

06. oktobar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

01. oktobar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno/određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar) pročitajte ovde
Odluku (tehničar) pročitajte ovde

22. septembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno/određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar specijalista) pročitajte ovde
Odluku (lekar) pročitajte ovde

21. septembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

20. septembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

15. septembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

14. septembar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

20. avgust 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

18. avgust 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

30. jul 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

29. jul 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

08. jul 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar) pročitajte ovde
Odluku (ne vrši se izbor) pročitajte ovde

28. jun 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

04. jun 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (medicinska sestra/tehničar) pročitajte ovde
Odluku (laboratorijski tehničar) pročitajte ovde

03. maj 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar) pročitajte ovde
Odluku (viši radiološki tehničar) pročitajte ovde

03. maj 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (viši radiološki tehničar) pročitajte ovde

25. maj 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. maj 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

26. april 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

19. april 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. april 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

18. mart 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

23. februar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka da se ne vrši prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

22. februar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

11. februar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

11. februar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

10. februar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

29. januar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

26. januar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

26. januar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. januar 2021. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

05. novembar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

28. oktobar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

19. oktobar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

15. oktobar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. oktobar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. oktobar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

30. septembar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

29. septembar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. septembar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

01. septembar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

24. avgust 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. avgust 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

30. jul 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. jul 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

16. jul 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

06. jul 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. jun 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

19. jun 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

12. jun 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

10. jun 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. jun 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

27. maj 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. maj 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

22. maj 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. april 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

26. mart 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. mart 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. mart 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

28. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

27. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (radiološki tehničar) pročitajte ovde
Odluku (lekar) pročitajte ovde

24. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

20. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

06. februar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

29. januar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (sestra/tehničar 1) pročitajte ovde
Odluku (sestr/tehničar 2) pročitajte ovde
Odluku (sestra/tehničar 3) pročitajte ovde

24. januar 2020. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

19. decembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. decembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar) pročitajte ovde
Odluku (sestre/tehničari) pročitajte ovde
Odluku (laboratorijski tehničar) pročitajte ovde

10. decembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

06. decembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

05. decembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. decembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

26. novembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

15. novembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

04. novembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

31. oktobar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

30. septembar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. avgust 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. avgust 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

10. jul 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. jul 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. jun 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

14. jun 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (lekar 2) pročitajte ovde
Odluku (lekar 1) pročitajte ovde
Odluku (radiološki tehničar) pročitajte ovde

03. jun 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

28. maj 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

24. maj 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

23. maj 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (medicinska sestra) pročitajte ovde
Odluku (lekar) pročitajte ovde

08. maj 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. april 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

22. april 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. april 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. april 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

05. mart 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

04. mart 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. februar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

08. februar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. februar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

29. januar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. januar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

21. januar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. januar 2019. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

27. decembar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

20. novembar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

16. novembar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

01. novembar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

31. oktobar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. oktobar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. septembar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. septembar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

16. jul 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. jun 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. jun 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

18. maj 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

11. maj 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

12. mart 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

19. februar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku (medicinske sestre) pročitajte ovde
Odluku (lekar) pročitajte ovde

09. februar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

30. januar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. januar 2018. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. decembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

22. decembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

18. decembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

28. novembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

17. novembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. novembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

08. novembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. novembar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

27. oktobar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. oktobar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

02. oktobar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

15. avgust 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

11. avgust 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

08. avgust 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

04. avgust 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

31. jul 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

31. jul 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

13. jun 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. jun 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

23. maj 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

31. mart 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. mart 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. mart 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. februar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. februar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

09. februar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

03. februar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. januar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

16. januar 2017. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

25. novembar 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

01. avgust 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

18. jul 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

08. jun 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

22. april 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

25. mart 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

12. februar 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

05. februar 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku za lekare pročitajte ovde
Odluku za sestre/tehničare pročitajte ovde

11. januar 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

05. januar 2016. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

08. decembar 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. decembar 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

04. decembar 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

07. septembar 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

03. avgust 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa
Odluku pročitajte ovde

20. jul 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

26. jun 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

18. maj 2015. Institut za onkologiju Vojvodine
Odluka o prijemu u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom do povratka privremeno odsutnih zaposlenih na Institutu za onkologiju Vojvodine po osnovu javnog oglasa

Odluku pročitajte ovde

OBAVEŠTENJA
Svi sadržaji i informacije na sajtu su dati u najboljoj nameri.
Informacije mogu biti promenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

Institut za onkologiju Vojvodine
Put doktora Goldmana 4
21204 Sremska Kamenica
Republika Srbija