ИНСТИТУТ ЗА ОНКОЛОГИЈУ ВОЈВОДИНЕ
Сремска Каменица
Телефон: +381 (0)21 480 5500
Факс:
+381 (0)21 6613 741
Електронска пошта:
info@onk.ns.ac.rs
Навигација за насловну страну:Где се налазимо/Како до нас Обавештења Новости Часопис "Archive of Oncology" Културни догађаји за наше пацијенте Информатори за пацијенте
Е-пошта Коментар Анкета Питајте Пронађите нас
О заказивању

Заказивање можете урадити на 2 начина:
• за дијагностичке процедуре, електронском поштом (попуњавањем формулара) на овој страници
• за прегледе у Поликлиници (амбуланте и онколошке комисије): за прве прегледе и контролне прегледе када истекне важења упут изабраног лекара (6 месеци) преко портала МојДоктор (ИЗИС), за контролне прегледе у периоду важења упута изабраног лекара (6 месеци) након обављеног прегледан на Институту
На вама је да одаберете за Вас најприкладнији начин заказаивања.
О додатним обавештењима/упутствима о заказивању прочитајте овде

О Институту

Институт за онкологију Војводине у Сремској Каменици је високо специјализована здравствена, образовна и научно-истраживачка установа из области онкологије у којој се обављају најсложеније специјализоване, превентивне, дијагностичке, терапијске и рахабилитационе методе и поступци.

Прочитајте најважније информације о Институту: организацији, мисији, визији, изводу из кућног реда, управи, делатности, које болести лечимо, ...

Пацијенти и јавност

Прочитајте о начину пријема пацијената, радном времену, распореду организационих јединица у згради, публикацијама и информаторима за пацијенте, саветовању и подршци пацијентима, правима пацијената, како да поставите питање лекару, ...

Превенција рака и терапија

Прочитајте о превенцији рака, превенцији најучесталијих локализација рака (дојка, грлић материце, тело материце, јајник, простата, тестис, плућа, дебело црево, желудац, штитна жлезда, лимфом), лечењу рака, самопрегледу дојке и самопрегледу тестиса, ...
Институт за онкологију Војводине
05.01.2024.
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПАЦИЈЕНТЕ И ПОСЕТИОЦЕ


Поштовани пацијенти и посетиоци,

Обавештавамо вас да Институт за онкологију Војводине дана 08.01.2024. године ради у редовном режиму рад, у циљу пружања благовремене здравствене заштите свим онколошким пацијентима.

Управа ИОВ


Објекат "Каменица 3 са ПЕТ центром" је пуштен у рад са свим специјализованим апаратима и предат запосленима Института за онкологију Војводине за лечење пацијената.

Дана 20. марта 2022. председник Покрајинске владе Игор Мировић, потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за здравство проф. др Зоран Гојковић, Министар здравља др Златибор Лончар у пратњи в.д. директора Института за онкологију Војводине проф. др Зорана Радовановића и сарадника обишли су објекат "Каменица 3 са ПЕТ центром". Том приликом су им показани нова Дневна болница за хемиотерапију, Палијативна амбуланта, СПЕЦТ/ЦТ апарат, X-нож и пратеће просторије.

Заједничким финансирањем Републичке владе и Покрајинске владе је објекат саграђен и опремљен.На Институту за онкологију Војводине је 09.11.2020. почела са радом нова магнетна резонанца, за чију је набавку, и изградњу потпуно новог објекта за њен смештај, Покрајинска влада издвојила 126,5 милиона динара.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић изјавио је да је реч о трећој магнетној резонанци на Институту за онкологију Војводине.

Том приликом је, заједно са сарадницима, обишао радове на изградњи објекта "Каменица 3"-Прва фаза.


Прочитајте више о Квалитету живота у онкологији у Постеру овде
Прочитајте више о Квалитету живота у онкологији у Пилот студији овде
ПРОЦЕДУРАЛНИ ПРИРУЧНИК ЗА РАД МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА РАСПОРЕЂЕНИХ У ЈЕДИНИЦЕ ИНТЕНЗИВНЕ ТЕРАПИЈЕ И НЕГЕОбавештење-уводни текст о приручнику прочитајте овде

За више информација о приручнику посетите: www.wfccn.org, www.uzrisk.rs и www.umsts.org

 

   
Радно време амбуланти поликлинике и дневне болнице   Пријем амбулантних и стационарних пацијената   Саветовање и подршка за пацијенте и породицу

 
Лечење рака: О лечењу, лечењу матичним ћелијама, клиничким истраживањима, здравственој нези   Превенција рака: О превенцији, о превенцији 12 најучесталијих локализација, самопреглед дојке и тестиса

Где се налазимо?

Кликните на мапу
Новог Сада и
Сремске Каменице
да је увеличате

Како до нас?

Аутомобилом: Ако долазите из правца Новог Сада до Института се долази Булеваром ослобођења, па преко Моста слободе, а затим пратите саобраћајне знаке до Института. Ако долазите са Сремске стране, пратите саобраћајне знаке до Института.
Паркинг: Паркинг за посетиоце се налази са десне стране испред рампе на улазу у Институт


Аутобусом: До Института директно вози градска линије 71 (припада приградском саобраћају, траса линије иде Булеваром ослобођења). НАПОМЕНА: Не иде сваки аутобус ове линије до Института. Ако иде на Институт има обележје ИНСТИТУТ
 
Погледајте ред вожње градске линије 71: Ред вожње 

Читајте часопис

ARCHIVE OF ONCOLOGYArchive of Oncology
је научни часопис националног значаја који објављује радове
из области онкологије на енглеском језику
(издаје га Институт за онкологију Војводине)
 

Читајте монографију о Институту

Кликните овде да читате монографију

Сва обавештења за пацијенте и јавност, као и она објављена на огласној табли, можете прочитати овде
Одлуке о пријему у радни однос су објављене на огласној табли. Огласну таблу отворите овде
ПРИЗНАЊЕ МЕДИЦИНСКИМ СЕСТРАМА ИНСТИТУТА ЗА ОНКОЛОГИЈУ ВОЈВОДИНЕ
Четири медицинске сестре Института за онкологију Војводине добитнице су награде „Добрила Пејовић“, која се додељује за резултате остварене у развоју и унапређењу квалитета сестринске и бабичке професије.
Ово је први пут да је награда „Добрила Пејовић“ додељена медицинским сестрама здравствене установе у Војводини. Награђен је тим медицинских сестара Института за онкологију Војводине који чине: главна медицинска сестра Сандра Спајић, смс, Мирјана Бубуљ, смс, Славица Трифунчевић, смс, и Јелена Маријан, ссeи.
Заједничким радом и сарадњом са својим колегама, другим установама и организацијама, ове медицинске сестре своје знање и стручност годинама уназад примењују за добробит здравља свих пацијената. Поред тога, константно се баве здравствено образовним радом, а посебну пажњу тим медицинских сестара Института за онкологију Војводине посвећује хуманитарним и културним активностима. У последње две године за пацијенте који се лече на Институту организовани су многи културни и музички догађаји, на свим клиникама опремљене су библиотеке за пацијенте, а реновиран је и опремљен велики број организационих јединица.
Награда „Добрила Пејовић“ намењена је медицинским сестрама које су својим деловањем доприносиле неговању и развоју своје струке и њених темељних вредности.
Додељује је петочлана комисија Удружења медицинских сестра и техничара Клиничког центра Србије „Сестринство“, а критеријуми за добијање овог признања нису само образовање, искуство, сарадња и професионални развој.
Награда тиму сестара подразумева да су те сестре у спровођењу здравствене неге увеле новине које су допринеле бржем опоравку, квалитетнијем животу и уштеди у лечењу оболелог.

О раду сестара Института за онкологију можете прочитати
овде
Поводом обележавања 25 година рада Екуменска хуманитарна организација (ЕХО) додељује захвалницу Институту за онкологију Војводине за изузетну сарадњу и допринос у остваривању циљева и задатака ЕХО-а
Погледајте захвалницу
овде

Погледајте сајт Mesothelioma Guide
Мезотелиом је ретко малигно обољење. Сајт је намењен пацијентима у циљу пружања информација о лечењу и повезивању са лекарима и здравственим установама.

07.06.2024. НАЈАВА: 11. Симпозијум Гинеколошке онкологије
Поштоване колеге, са великим задовољством Вас обавештавамо да ће се ове године, у организацији Удружења за гинеколошку онкологију, одржати Једанаести симпозијум Гинеколошке онкологије, дана 07. јуна 2024. године у Сремској Каменици.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде

09.06.2023. 10. Симпозијум Гинеколошке онкологије
Поштоване колеге, са великим задовољством Вас обавештавамо да се ове године, у организацији Удружења за гинеколошку онкологију, одржаo Десети симпозијум Гинеколошке онкологије, дана 09. јуна 2023. године у Сремској Каменици.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде
Плакат можете наћи овде

27.-28.05.2022. Трећи Српски Сенолошки Конгрес са међународним учешћем
Поштоване колеге, са великим задовољством Вас обавештавамо да се ове године, у организацији Сенолошког удружења Србије, одржао Трећи српски сенолошки конгрес са међународним учешћем, у периоду од 27. до 28. маја 2022. године у Новом Саду.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде

09.04.2021. 9. Симпозијум гинеколошке онкологије - ONLINE -
9. Симпозијум гинеколошке онкологије је предвиђен као WEBINAR за 09. април 2021.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде

10.09.-12.09.2020. 21. СИС Светски конгрес карцинома дојке и здравствене заштите дојке
У Атини, Грчка, се од 10. до 12. септембра 2020. одржао 21. СИС Светски конгрес карцинома дојке и здравствене заштите дојке.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде

ОДЛОЖЕНО за 02.10.2020. - 03.04.2020. НАЈАВА: 8. Симпозијум гинеколошке онкологије
У Сремској Каменици ће се 03. априла 2020. одржати 8. Симпозијум гинеколошке онкологије.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде (468К)

12.03.-14.03.2020. Једанаести Новосадски онколошки конгрес (11th Novi Sad Oncology Congress)
У Новом Саду, у сали Ректората Универзитета се од 12. до 14. марта 2020. одржао 11. Новосадски онколошки конгрес. На конгресу су учествовали најпознатији стручњаци из ове области из Француске, Србије и других европских држава.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде (1113К)

07.11.-08.11.2019. Напредни курс хирургије карцинома ректума
У Сремској Каменици се од 07. до 08. новембра 2019. у сарадњи са компанијом Medtronic одржаo Напредни курс хирургије карцинома ректума.


24.05.-25.05.2019. Други Српски Сенолошки Конгрес са међународним учешћем
У Новом Саду се од 24. маја до 25. маја 2019. одржао Други Српски Сенолошки Конгрес са међународним учешћем.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде

08.03.-09.03.2019. Пети међународни стручни скуп "Молекуларни имиџинг и молекуларна терапија" (5th Interanational Meeting on Molecular Imaging and Molecular Therapy)
У Новом Саду, у aмфитеатру Факултета за фармацију, Медицинског факултета у Новом Саду сe од 8. до 9. марта 2019. одржао Пети међународни стручни скуп "Молекуларни имиџинг и молекуларна терапија". На конгресу су учествовали најпознатији стручњаци из ове области из више европских држава.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде (1487К)

07.03.-09.03.2019. Десети Новосадски онколошки конгрес (10th Novi Sad Oncology Meeting)
У Новом Саду, у сали Ректората Универзитета ће се од 7. до 9. марта 2019. одржати 10. Новосадски онколошки конгрес. На конгресу ће учествовати најпознатији стручњаци из ове области из Француске, Србије и других европских држава.
Више о стручном скупу можете да прочитате овде (379К)

АРХИВА НОВОСТИ

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
О нама
Мисија,Визија
За пацијенте и јавност
Заказивање
Саветовање и подршка
Превенција рака
Лечење рака
Регистар за рак
Стручна јавност
Новости
Новости архива
Информациони систем
Телемедицина
Корисни линкови
Садржај
Контакт
Јавне набавке
Набавке(не подлежу ЗЈН)
Информатор о раду
Медицинска опрема
Финансијски извештаји
Извештај о резултатима рада
Документи
"Archive of Oncology"
Институт за онкологију Војводине
Пут доктора Голдмана 4
21204 Сремска Каменица
Република Србија

Телефон: +381 (0)21 480 5500
Факс:
+381 (0)21 6613 741
Електронска пошта:
info@onk.ns.ac.rs
©2018, Институт за онкологију Војводине